Connect with us

Haberler

KKTC Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Rauf Raif Denktaş Üniversitesi’ni Ziyaret Etti.

KKTC ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU BAŞKANI RDÜ’Nİ ZİYARET ETTİ
KKTC Üniversite Sporları Federasyonu (KKTC-USF) Başkanı Hüseyin Aşkın Kınacı ve beraberinde KKTC-USF İdare Amiri Ahmet Metin ile KKTC-USF Üniversite Oyunları Sorumlusu Sinem Ersoy Rauf Denktaş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Bıçak’ı ziyaret ettiler.

KKTC-USF Başkanı Hüseyin Kınacı, Prof. Bıçak’a KKTC-USF’nin Avrupa Üniversiteler Spor Federasyonu (EUSA) ve Uluslararası Üniversite Sporları Federasyonu (FİSU) ile ilgili gerek üyelik ve gerekse organizasyonlara katılımları ile ilgili bilgi verdi. KKTC-USF’nun Kurucu Başkanı olan RDÜ Rektörü Prof. Bıçak da kendi dönemlerinde FISU ve Türkiye USF ile ilgili çalışmalarını ve deneyimlerini aktardı.

RDÜ Rektörü Prof. Hasan Ali Bıçak KKTC-USF başkanı Hüseyin Kınacı’nın bilhassa uluslararası alandaki başarılı çalışmalarını takdirle izlediğini ve RDÜ’nün de öğretim yılının ikinci yarısında bazı branşlarda Üniversiteler arası müsabakalara katılacaklarını söyledi. RDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Bıçak ile KKTC-USF Başkanı Hüseyin Kınacı görüşme sonrasında da plaket teatisinde bulundular.

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

More in Haberler