Connect with us

Basketbol

Basketbol MUSMER ile oynanacak.

Kuzey Kıbrıs Üniversite Sporları Federasyonu ile Musmer Trading Ltd. üniversiteler arası basketbol ligi için Rauf Denktaş Üniversitesi Rektörlük Binası’nda sponsorluk sözleşmesini imzaladı. Toplantıda ayrıca ligin medya sponsorluğunu üstlenen Kuzey Kıbrıs Web TV ile de sözleşme imzalandı.

Kuzey Kıbrıs Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Hüseyin Aşkın Kınacı, KKTC Basketbol Federasyonu Başkanı Ertuğ Nasıroğlu, MUSMER Trading Ltd. adına La Nouba İşletme Müdürü Hasan Çolakoğlu ve Kuzey Kıbrıs Web TV Direktörü Aykut Aksu imza töreni öncesi birer konuşma gerçekleştirerek duygu ve düşüncelerini spor basını ile paylaştı.

KINACI: BU YIL ÇITAYI DAHA DA YUKARIYA ÇEKME HEDEFİNCEYİZ.

Kuzey Kıbrıs Üniversite Sporları Federasyonun Başkanı Hüseyin Aşkın Kınacı, üniversite sporlarına vermiş oldukları destek için bu yıl ünilig ana sponsoru olan Musmer Trading Ltd.’ye ve medya sponsorluğunu üstlenen Kuzey Kıbrıs Web TV’ye teşekkür etti.

Kınacı, konuşmasında “KKTC Basketbol Federasyonu ile yürütmüş olduğumuz işbirliği neticesinde iki yıldır hem üniligin marka değerini yukarıya doğru çektik hem de üniversitelerin basketbola olan ilgisini arttırdık. Bu yıl da inşallah bunu daha da yukarıya çıkarmayı hedefliyoruz” ifadelerine yer verdi.

NASIROĞLU: ORTAK İŞLERE SEVE SEVE GÖNÜLLÜYÜZ

KKTC Basketbol Federasyonu Başkanı Ertuğ Nasıroğlu, basketbolun olduğu her yerde federasyon olarak katkı koymaya hazır olduklarını ve bunu seve seve gönüllü olarak yaptıklarının altını çizdi.

Ülkenin basketbolunu kalkındırmak için ünilig adı altında yapılan bu çalışma ve ortamı yakından takip ettiklerini ifade eden Nasıroğlu, bu sene de çıtayı el birliği ile daha da yukarıya çekmek istediklerini sözlerine ekledi.

ÇOLAKOĞLU: ÜLKE GENÇLİĞİ VE SPORCUSUNUN YANINDAYIZ

Musmer Trading LTD. adına konuşan La Nouba İşletme Müdürü Hasan Çolakoğlu ” Musmer Trading LTD, ticari bir şirket olmanın yanında ülke gençliğinin ve sporcusunun yanında olma misyonunu benimsemektedir. Bu güzel organizasyonun gerçekleşmesi ve Avrupa standartlarında bir işe imza atmak için elimizden geleni yapacağız. Musmer Trading LTD. bünyesinde bulunan eğlence sektörünün öncüsü La Nouba, yemek sektöründe de Afitap Kebap ve Musmer Exchange olarak organizasyona katkı koyacağız. Çok güzel bir organizasyon olacağını düşünüyoruz” dedi.

AKSU: BASKETBOLU DAHA İLERİYE TAŞIMA İÇİN BURADAYIZ.

Kuzey Kıbrıs Web TV Direktörü Aykut Aksu ise organizasyon boyunca başarılı bir yayın yapma hedefinde olduklarını ifade etti. Ellerinden geldiği kadarıyla ünilig’in bilinirlik ve görünürlüğünü artırmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Konuşmaların tamamlanması ile birlikte taraflar aralarında sponsorluk anlaşmalarını imzaladılar ve ardından organizasyonda yer alacak üniversitelerin antrenörlerinin ve sporcularının duygu ve düşüncelerini yaplaşması ile basın toplantısı sona erdi.

More in Basketbol